Ursäkta röran – Jag spelade GW2

Som ni kanske har märkt har det varit lite si och så med inlägg. Jag älskar Press Play to Start, och hade tänkt hålla stenhårt i att ha ett sådant inlägg varje måndag, men det funkar helt enkelt inte. Denna gång var det för att jag helt enkelt inte hann men rent allmänt har jag bara inte motivationen.

Röran just nu beror dock egentligen mest på Guild Wars 2. Jag har som ni förmodligen uppfattat spenderat hela min helg i ArenaNets första Beta Weekend Event för GW2. Det började klockan åtta i fredags kväll och slutade med galenskaper klockan nio imorse. Jag satt uppe och spelade hela natten (yay för valborg som gör sånt möjligt trots att det är måndag ;D).

Jag är överväldigad. Lite sådär smått mållös. Oerhört nöjd, glad och imponerad… och SÅ lättad över att min hype inte skapade nån sorts besvikelse. Det var precis så underbart att spela som jag föreställt mig.

Här hade jag tänkt skriva nåt mer om GW2 men jag lyckas faktiskt inte få ut något som blir läsbart. Ni får några bilder på mina Charr Females, en Guardian och en Elementalist, istället.

Bilderna visar ett spökområde i Charrs hemland, en del av Charrs huvudstad, en del av Norns huvudstad och sedan det man ser av människornas huvudstad när man lallar runt utanför <3 (Ja, det är precis lika stort och mäktigt när man springer runt inne i staden. Eeep!)

Annonser

,

 1. #1 av qn9quid på 2012/05/02 - 00:51

  Jag tycker GW2 verkar intressant, men grafiken tilltalar mig inte, så det kommer inte funka :(

 2. #2 av Robert på 2012/05/02 - 17:14

  Oooh, du är såå ursäktad. Jag blir bara ännu mer pepp när jag hör om dina åsikter. Vad tyckte du om karaktärseditorn? Jag menar, det är ju en karaktär som man ska ha genom en förhoppningsvis lång kampanj så man vill ju kunna skräddarsy den så man inte tröttnar. :p

 3. #3 av Fredrik / explewd på 2012/05/03 - 00:17

  Du är helt klart ursäktad. GW2 ser ju fantastiskt vackert ut, stilmässigt (och säkert i råa hästkrafter också ). Men, jag tror inte helt det är något för mig. Dels för att jag saknar en vettig gaming-pc, dels för att jag inte har tid med (eller intresse för) flerspelargift.. ;D

 4. #4 av Ina på 2012/05/04 - 17:11

  qn9quid: Det är ju synd att en sådan ”skitsak” ska förstöra ett spel som är intressant på andra sätt. Kan jag tycka ;)

  Robert: Den är… hrm. Jag är kluven. Lite trist att man inte får mer slider-options än man får. Men det finns många ansikten och hår/horn/stuff att välja på. Jag är nöjd med det jag kan skapa, men man lär inte känna sig helt unik i världen. Mycket möjligt att det inte är helt spikat och klart iofs. Beta är beta!

  Fredrik: Så bra :D Flerspelargift…. fniss :D Detta är garanterat ett jävla gift ja. Humhum :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s