Spelsuget

Så galet spelsugen.

Ser mig omkring. Ströläser på spelryggarna i hyllorna. Ser de där ospelade spelen. Nyfikenheten gör sig påmind. Nya upplevelser! Ser spelen som testats men som fått kliva tillbaka in i vimlet. De där som fick se sig ersatta av nåt annat, som inte spelades klart på en gång. Som fortfarande lockar. Ser trotjänarna. Spelen som spelats i hundra timmar eller mer, som alltid får komma tillbaka.

Ser fartfyllda actionspel, kluriga pusselspel, långa rollspel, spännande peka-klicka… ser så många spel, alla intressanta. En fin samling. Långt ifrån komplett, men fin. En samling som inte är begränsad till format eller som strävar efter att innehålla alla spel till nåt format. En samling med intressanta spel.

Sneglar på spelen som ligger och väntar på att få en plats i hyllorna. Fingrar på ett, petar på plasten. Nyinköpta spel. Spel som skriker att de vill spelas, inte stoppas in i vimlet bland alla andra. Stoppar in dem. Allt ska vara rakt och ordnat. Bokstavsordning, uppdelat efter format.

Blicken far över alla dessa spelryggar. Jakten på spelet som ska passa just denna dag, som kan roa en trött hjärna. Spelet som kan bryta igenom det krassliga, som kan hjälpa. Orkar inte.

Spelar inget alls.

Annonser

  1. Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s