Super Adventure Box

Först, se denna ”reklamfilm”:

Helt jädra fantastiskt.

ArenaNet är lite sådär småkända för att göra helt galna saker under speciellt första april (men även andra ”speciella dagar”). Vad sägs som en Terminator-inspirerad berättelse med helikoptrar och specialtrupper ”från framtiden” i ett fantasyspel? Eller varför inte göra alla spelares karaktärer små som minipets, och alla minipets stora som vanliga karaktärer (stäng av ljudet om ni vill se hur det såg ut…)? Eller byta kön på dem? Eller göra dem till streckgubbar? Alltid lika kul att logga in i GW-spelen och se vad de hittat på.

Men i år har de verkligen tagit det ett steg längre. Månaden ut kommer man kunna spela Motos Super Adventure Box. Man blir av med alla sina vanliga färdigheter, vapen och annat sånt där som är viktigt i vanliga fall och så dumpas man i en retroinspirerad värld med en pinne som enda vapen. En prinsessa ska räddas (förstås), fiender ska slås ihjäl och plattformar ska hoppas på. Man får också besöka butiker och för ”baubles” köpa bland annat spade, piska, slangbella och bomber.

…eller så kan man ha sönder butikägarens krukor för att få mer baubles ;) (klicka på bilden för att läsa vad han tycker om det nere i vänstra hörnet)

gw457gw454

Annonser

, ,

  1. #1 av Tias på 2013/04/02 - 13:41

    Skönt att lådan är tillgänglig hela månaden, har inte haft tid och/eller ro att spela GW2 senaste dagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s